• Persoonlijk & betrokken
 • Op maat en creatieve aanpak
 • 20 jaar online marketing ervaring
 • Meer leads, aanvragen, prospects en orders!
030 227 23 23

Een Gebruiksvriendelijke Website - 30 Elementen!

gebruiksvriendelijkheid website tips

Hallo, het is fijn dat je hier bent! Ik wens je veel leesplezier met het volgende artikel.
Mijn naam is Marco Bouman, ik ben auteur van dit artikel, laatste bewerking: 22 november 2023

Als online groei consultant help ik MKB-bedrijven met online groeien sinds 2007.
Heb je een vraag? of wil je ook online groeien? laat het me weten.

Je kent het wel, een website die niet te begrijpen is...

Of die zo bomvol met teksten staat, dat je niet weet waar je moet beginnen...

Of die zo traag laad dat je al bent vertrokken voordat je een hele pagina ziet...

Of je weet dat ze hebben wat jij zoekt, maar de mobiele versie rammelt aan alle kanten...

Niet alleen een bezoeker heeft veel baat bij een gebruiksvriendelijke website, ook Google (en andere zoekmachines) hechten hier steeds meer waarde aan.

Hoe kun je nu je website gebruiksvriendelijk maken? Daarover gaat deze pagina. 

Inhoudsopgave

Wat is een gebruiksvriendelijke website?

Voordat ik je een mooie lijst met ingrediënten geef voor een gebruiksvriendelijke website, eerst even naar de definitie!

Een gebruiksvriendelijke website is een website die ontworpen en ontwikkeld is met het oog op de behoeften en het gedrag van de gebruiker.

Het is een website die intuïtief en gemakkelijk te navigeren is, waarbij de gebruiker snel en efficiënt de gewenste informatie kan vinden en acties kan uitvoeren.

Een gebruiksvriendelijke website heeft een duidelijke en overzichtelijke structuur, met een logische en consistente navigatie en een heldere indeling van content.

De website is geoptimaliseerd voor verschillende apparaten, zoals desktops, tablets en smartphones, en laadt snel en efficiënt.

Een belangrijk aspect van een gebruiksvriendelijke website is dat de inhoud relevant en begrijpelijk is voor de doelgroep, met gebruik van duidelijke en begrijpelijke taal.

De website biedt een goede gebruikerservaring, waarbij de gebruiker snel en gemakkelijk kan vinden wat hij zoekt.

Kortom, gebruiksvriendelijke websites zijn websites die zijn ontworpen en ontwikkeld met de gebruiker in gedachten, met als doel de gebruikerservaring te optimaliseren en de bezoekers te voorzien van relevante en nuttige informatie op een intuïtieve en gemakkelijke manier.

Gebruiksvriendelijke website

Weet je wat een gebruiksvriendelijke website doet met je conversiepercentage?
Inzetten op gebruiksvriendelijkheid is een vast onderdeel in mijn online groei traject.

Welke elementen bevatten gebruiksvriendelijke websites?

Goed werkende websites bevatten vele elementen die de gebruiksvriendelijkheid maken.

Hieronder 30 belangrijke elementen van gebruiksvriendelijke websites:

1. Duidelijke navigatie:

Een duidelijke navigatie betekent een gestructureerde menu-indeling die de gebruiker intuïtief door de website leidt. Gebruik logische categorieën en subcategorieën en vermijd te veel menu-items.

Overweeg een combinatie van een horizontale menubalk bovenaan en eventueel een verticale zijbalk voor diepgaandere navigatie.

2. Zoekfunctionaliteit:

De zoekfunctie moet prominent zichtbaar zijn, bij voorkeur in de buurt van de navigatie. Zorg voor een autocomplete-suggestie terwijl de gebruiker typt en implementeer filters om zoekresultaten te verfijnen.

Bijvoorbeeld, een e-commerce site kan filters voor prijs, merk en categorieën hebben.

3. Responsief design:

Gebruik een 'mobile-first' benadering bij het ontwerpen van het design de website. Zorg ervoor dat elementen zich aanpassen aan verschillende schermformaten en oriëntaties.

Test regelmatig op diverse apparaten om er zeker van te zijn dat alles goed wordt weergegeven.

4. Snelle laadtijd:

Minimaliseer de grootte van afbeeldingen en andere media zonder aan kwaliteit in te boeten. Gebruik caching en compressietechnieken om de laadtijd te verkorten.

Diensten zoals Google PageSpeed Insights kunnen helpen bij het identificeren van knelpunten.

5. Toegankelijkheid:

Volg de Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) om ervoor te zorgen dat je website toegankelijk is voor mensen met verschillende beperkingen.

Gebruik contrastrijke kleuren, alt-teksten voor afbeeldingen en overweeg het implementeren van schermlezer-vriendelijke functionaliteit.

6. Duidelijke inhoud:

Bied beknopte en begrijpelijke inhoud. Gebruik korte alinea's, opsommingstekens en duidelijke koppen om de leesbaarheid te vergroten.

Gebruik relevante afbeeldingen en multimedia om de boodschap te versterken, maar overdrijf niet om verwarring te voorkomen.

7. Aantrekkelijk ontwerp:

Het ontwerp moet visueel aantrekkelijk zijn en passen bij de branding en doelgroep van de website.

Kies kleuren en lettertypen die consistent zijn en bijdragen aan de gewenste sfeer. Gebruik witruimte verstandig om elementen te scheiden en de aandacht te sturen.

8. Call-to-actions:

Plaats opvallende en duidelijke call to action knoppen met actiegerichte tekst, zoals "Koop nu" of "Meld je aan". Plaats ze op strategische locaties, zoals naast belangrijke inhoud of aan het einde van een artikel.

Geef ze een contrasterende kleur zodat ze gemakkelijk te vinden zijn.

9. Veiligheid:

Zorg ervoor dat je website een SSL-certificaat heeft, zodat de gegevens van gebruikers versleuteld zijn.

Houd de software van je website up-to-date en implementeer regelmatig beveiligingspatches om kwetsbaarheden te verminderen.

10. Goede gebruikerservaring:

Minimaliseer pop-ups en storende advertenties die afbreuk doen aan de gebruikerservaring. Test webformulieren grondig om er zeker van te zijn dat ze soepel werken.

Vraag ook om feedback van gebruikers en gebruik deze om voortdurende verbeteringen aan te brengen.

Gebruiksvriendelijke website laten maken

11. Snel te begrijpen:

Een website moet intuïtief zijn, zodat bezoekers direct begrijpen waar ze zich bevinden en hoe ze kunnen navigeren.

Organiseer informatie op een logische manier en gebruik bekende navigatiestructuren, zoals een menu bovenaan de pagina. Beperk complexe woorden en zinnen en zorg voor duidelijke en beknopte koppen.

12. Houd up to date:

Regelmatige updates van inhoud houden de website relevant en interessant voor gebruikers.

Plan regelmatig onderhoud om oude of verouderde informatie te verwijderen en nieuwe inhoud toe te voegen. Een blog of nieuwssectie kan helpen om frisse content te delen.

13. Goede leesbaarheid:

Kies een leesbaar lettertype en houd rekening met de grootte en kleur van de tekst. Gebruik voldoende contrast tussen de tekstkleur en de achtergrond om vermoeidheid van de ogen te voorkomen.

Overweeg ook rekening te houden met de responsiviteit van het ontwerp, zodat tekst op verschillende schermformaten gemakkelijk te lezen blijft.

14. Ondersteun de inhoud:

Afbeeldingen en video's kunnen complexe informatie gemakkelijker te begrijpen maken en de gebruikerservaring verrijken. Zorg ervoor dat ze relevant zijn aan de inhoud en niet afleiden.

Voeg alt-teksten toe aan afbeeldingen om ze begrijpelijk te maken voor gebruikers met visuele beperkingen.

15. Laagdrempelig:

Plaats contactgegevens, zoals e-mailadressen of contactformulieren, op een duidelijk zichtbare locatie. Overweeg ook het gebruik van chatbots voor directe interactie.

Maak de drempel om contact op te nemen zo laag mogelijk, zodat gebruikers zich welkom en gehoord voelen.

gebruiksvriendelijke websites

16. Interne linken:

Verbind relevante pagina's op je website met elkaar door middel van interne links. Dit helpt niet alleen bij de navigatie, maar ook bij SEO en het versterken van de onderlinge relatie tussen de inhoud.

Verwijs bijvoorbeeld vanuit een blogpost naar gerelateerde artikelen op je website.

17. Social media delen:

Plaats duidelijke deelknoppen voor populaire sociale mediaplatforms op je pagina's. Dit moedigt gebruikers aan om je inhoud te delen, waardoor je website meer exposure krijgt.

Voeg sociale mediaknoppen toe aan blogposts, productpagina's en andere relevante inhoud.

18. Vermijd irritatie:

Minimaliseer het gebruik van pop-ups, vooral diegene die de gebruikerservaring onderbreken. Als pop-ups nodig zijn, zorg er dan voor dat ze gemakkelijk kunnen worden gesloten.

Houd ook rekening met de plaatsing van advertenties om ervoor te zorgen dat ze niet te opdringerig zijn.

19. Maak je website efficiënt:

Optimaliseer de laadtijd van je website door afbeeldingen te comprimeren, onnodige code te verwijderen en caching te gebruiken.

Minimaliseer het aantal stappen dat nodig is om acties uit te voeren, zoals het invullen van formulieren. Efficiëntie draagt bij aan een positieve gebruikerservaring.

20. SEO optimalisatie:

Gebruik relevante zoektermen in je inhoud en meta-tags om zoekmachines te helpen begrijpen waar je website over gaat. Creëer unieke en informatieve meta-beschrijvingen voor elke pagina.

Overweeg ook het toevoegen van gestructureerde gegevens om zoekresultaten te verrijken met extra informatie.

21. Meten is weten:

Regelmatige analyse van website statistieken, zoals bezoekersaantallen, bounce rates en conversieratio's, biedt waardevolle inzichten.

Gebruik tools zoals Google Analytics om te begrijpen hoe gebruikers omgaan met je site. Identificeer knelpunten en optimalisatiemogelijkheden op basis van deze gegevens.

22. Persoonlijkheid:

Injecteer persoonlijkheid in je website door middel van tekst, afbeeldingen en video's die je bedrijfscultuur en waarden weerspiegelen.

Toon echte mensen achter je merk en communiceer op een authentieke en vriendelijke manier. Zorg ervoor dat je persoonlijkheid aansluit bij je doelgroep.

23. Succesverhalen:

Publiceer succesverhalen in de vorm van casestudies, video's of geschreven getuigenissen van tevreden klanten.

Benadruk hoe je producten of diensten specifieke problemen hebben opgelost en voordelen hebben geleverd. Voeg visuele elementen toe om deze verhalen kracht bij te zetten.

24. Veelgestelde vragen (FAQ):

Een goed samengestelde FAQ-sectie kan gebruikers helpen snel antwoorden te vinden op veelvoorkomende vragen.

Organiseer de vragen in categorieën en voorzie ze van beknopte, duidelijke antwoorden. Voeg zoekfunctionaliteit toe om gebruikers te helpen bij het vinden van specifieke informatie.

25. Live chat-ondersteuning:

Implementeer een live chat-functie op strategische pagina's van je website. Dit biedt gebruikers de mogelijkheid om direct vragen te stellen en problemen op te lossen.

Zorg voor getrainde medewerkers die snel en professioneel reageren om een positieve klantenservice-ervaring te garanderen.

Online groei traject

26. Gerelateerde inhoud:

Gebruik algoritmes om gerelateerde inhoud weer te geven op basis van wat de gebruiker heeft bekeken. Dit kan aanvullende artikelen, producten of diensten omvatten die interessant kunnen zijn.

Zorg ervoor dat de suggesties relevant zijn en de gebruiker aanmoedigen om dieper in je aanbod te duiken.

27. Eenvoudig contactformulier:

Plaats een kort contactformulier op een gemakkelijk zichtbare plaats, zoals in de voettekst of op een aparte contactpagina.

Beperk de velden tot essentiële informatie, zoals naam, e-mailadres en het bericht. Dit minimaliseert de drempel voor gebruikers om contact op te nemen.

28. Klantbeoordelingen:

Naast succesverhalen zijn klantbeoordelingen en sterrenwaarderingen van producten of diensten een krachtig hulpmiddel om vertrouwen op te bouwen.

Toon reviews op productpagina's en zorg ervoor dat ze afkomstig zijn van echte klanten om geloofwaardigheid te waarborgen.

29. Integratie van sociale bewijzen:

Toon statistieken zoals het aantal volgers op sociale media, downloadtellingen of verkoopaantallen om de betrouwbaarheid van je bedrijf te versterken. P

laats deze bewijzen op strategische locaties, zoals de homepage, om potentiële klanten te overtuigen van je populariteit.

30. Gebruikersgerichte inhoud:

Stem de inhoud van je website af op de specifieke behoeften en interesses van je doelgroep.

Voer onderzoek uit om te begrijpen wat ze zoeken en bied waardevolle, op maat gemaakte informatie die hun vragen beantwoordt. Dit vergroot de relevantie van je website voor bezoekers.

Hoe scoort jouw website op deze 30 aspecten?
Hulp nodig om dit te verbeteren? stuur mij een berichtje!

gebruiksvriendelijke websites

Waarom gebruiksvriendelijke websites?

Gebruiksvriendelijke websites hebben verschillende voordelen, zowel voor de gebruiker als voor de eigenaar van de website en zoekmachines.

Hier zijn enkele redenen waarom het belangrijk is om een goed werkende website te hebben:

1. Verhoogde gebruikersbetrokkenheid: Een fijne website zorgt ervoor dat bezoekers langer op de website blijven en meer pagina's bekijken, wat leidt tot een hogere betrokkenheid en meer kans op conversies.

2.  Verbeterde gebruikerservaring: Een gebruiksvriendelijke website biedt een betere gebruikerservaring, wat leidt tot meer tevredenheid bij bezoekers en een positievere indruk van het merk.

3. Betere vindbaarheid: Zoekmachines geven de voorkeur aan goed werkende websites, omdat deze een betere gebruikerservaring bieden en daardoor meer waarde toevoegen aan de zoekresultaten. Dit kan leiden tot een betere online vindbaarheid.

4. Hogere conversieratio's: Een goed werkende website kan bijdragen aan een hogere conversie, omdat bezoekers gemakkelijker de gewenste informatie kunnen vinden en acties kunnen uitvoeren, zoals het invullen van een formulier of het plaatsen van een bestelling.

5. Kostenbesparing: Een gebruiksvriendelijke website kan kosten besparen door het verminderen van ondersteuningskosten en het verbeteren van de efficiëntie van de website.

Hoe kun je de gebruiksvriendelijkheid van je website meten?

Hoe kun je nu meten of je website gebruiksvriendelijk genoeg is?

Gelukkig zijn er enkele eenvoudige tests die je kunt uitvoeren om dit te beoordelen. Hier zijn enkele suggesties:

 • Vraag om feedback: Nodig vrienden, familie of collega's uit om je website te gebruiken en vraag om hun eerlijke mening. Let op hun reacties en suggesties voor verbetering.
 • Test de navigatie: Kijk of het voor gebruikers gemakkelijk is om door je website te navigeren. Kunnen ze snel de informatie vinden die ze zoeken? Zorg ervoor dat je menu's logisch zijn ingedeeld en dat de belangrijkste pagina's gemakkelijk bereikbaar zijn.
 • Analyseer gebruikersgedrag: Maak gebruik van analysetools zoals Google Analytics om het gedrag van je websitebezoekers te volgen. Let op hoe lang ze op je site blijven, welke pagina's ze bezoeken en waar ze afhaken. Dit kan inzicht geven in eventuele pijnpunten.
 • Test op verschillende apparaten: Zorg ervoor dat je website goed werkt op verschillende apparaten, zoals desktops, laptops, tablets en smartphones. Controleer of de inhoud en functionaliteit consistent en gebruiksvriendelijk blijven, ongeacht het apparaat dat wordt gebruikt.

Door deze eenvoudige tests uit te voeren, kun je een beter inzicht krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van je website.

Het is belangrijk om regelmatig te testen en te blijven verbeteren op basis van de feedback die je ontvangt.

Op deze manier kun je de online ervaring van je klanten optimaliseren en meer succes behalen.

gebruiksvriendelijkheid websites

5 valkuilen bij het gebruiksvriendelijk maken van je website

Je website gebruiksvriendelijker (laten) maken lijkt eenvoudig, maar toch zijn er valkuilen waar je makkelijk in trapt. 

Hier zijn vijf veelvoorkomende valkuilen bij het creëren van een gebruiksvriendelijke website voor MKB-eigenaren:

Valkuil 1: Overweldigende hoeveelheid informatie

Je hebt vast veel te vertellen over je bedrijf, producten en diensten. Maar het is belangrijk om te onthouden dat bezoekers van je website vaak op zoek zijn naar snelle en relevante informatie.

Vermijd daarom het bombarderen van je bezoekers met een overvloed aan informatie.

Houd de inhoud beknopt en gebruiksvriendelijk. Organiseer je pagina's in hapklare brokken, gebruik bullet points en koppen om belangrijke informatie op te laten vallen.

Door het overzichtelijk te houden, maak je het gemakkelijker voor bezoekers om te vinden wat ze zoeken.

Valkuil 2: Verwarrende navigatie

Een van de grootste ergernissen voor websitebezoekers is een verwarrende navigatiestructuur. Zorg ervoor dat je menu-items duidelijk zijn en logisch georganiseerd.

Gebruik eenvoudige en begrijpelijke woorden in je navigatiemenu, zodat bezoekers direct weten waar ze naartoe worden geleid.

Bied ook altijd een zichtbare link naar de homepage, zodat bezoekers gemakkelijk kunnen terugkeren naar het beginpunt.

Test regelmatig je navigatie om er zeker van te zijn dat het intuïtief en probleemloos werkt.

Valkuil 3: Ontbrekende call-to-actions

Een andere veelvoorkomende valkuil is het ontbreken van duidelijke call-to-actions op je website.

Een call-to-action is een stimulans voor bezoekers om een specifieke actie te ondernemen, zoals het invullen van een contactformulier of het plaatsen van een bestelling.

Zorg ervoor dat je strategisch geplaatste call-to-actions gebruikt op relevante pagina's. Maak ze visueel aantrekkelijk, gebruik opvallende knoppen en verwoord ze duidelijk en beknopt.

Dit moedigt bezoekers aan om actie te ondernemen en verhoogt de conversiekansen.

Valkuil 4: Geen gebruik van witruimte

Een andere veelgemaakte fout is het niet benutten van witruimte op je website. Witruimte is de lege ruimte tussen verschillende elementen op een webpagina.

Het is van cruciaal belang omdat het zorgt voor een luchtige en overzichtelijke uitstraling. Het maakt het gemakkelijker voor bezoekers om de inhoud te lezen en te begrijpen.

Vermijd overvolle pagina's en zorg voor voldoende ruimte tussen tekstblokken, afbeeldingen en knoppen. Dit verbetert de leesbaarheid en navigatie op je website.

Valkuil 5: Gebrek aan consistentie

Consistentie is essentieel voor een gebruiksvriendelijke website. Dit omvat consistentie in kleurgebruik, typografie, lay-out en tone-of-voice.

Het helpt bij het opbouwen van herkenbaarheid en vertrouwen bij je bezoekers. Zorg ervoor dat je dezelfde kleuren en lettertypen gebruikt op alle pagina's van je website.

Houd ook rekening met een consistente lay-out en navigatiemenu op elke pagina. Een consistente gebruikerservaring draagt bij aan een positieve indruk van je merk en vergroot de kans op conversies.

Gebruiksvriendelijke website laten maken

Hoe gebruiksvriendelijk is jullie website?

Een tip om idee te krijgen van hoe gebruiksvriendelijk jullie website is, kun je eenvoudig in Google Analytics kijken naar de volgende kengetallen:

 • Bouncepercentage / of (GA4) engagement rate
 • Gemiddelde sessieduur
 • Conversieratio

Als een bouncepercentage hoger dan 50% ligt is dit geen goed teken, als de gemiddelde sessieduur lager dan 1:30 minuut idem. En het gemiddelde conversiepercentage ligt meestal rond de 1%, en die van jullie?

Over Marco Bouman

Marco BoumanHallo, ik ben Marco, conversie optimalisatie specialist sinds 2007. Met veel plezier begeleid ik MKB-bedrijven (3-50 fte) met online groeien: meer bezoekers & een hogere online effectiviteit. Voor conversie optimalisatie trajecten start ik altijd met mijn online groei traject, de utlieme diagnose.

ONLINE GROEI TRAJECT

gerelateerde artikelen 

Veel gestelde vragen

Wat is een gebruiksvriendelijke website?
Een gebruiksvriendelijke website is een website die gemakkelijk te gebruiken en te begrijpen is voor de bezoekers. Het is een website waar bezoekers zonder problemen kunnen vinden wat ze zoeken, zonder dat ze daarbij te veel moeten zoeken of nadenken.
Hoe maak ik mijn website gebruiksvriendelijker?
Ten eerste is het belangrijk dat de structuur van de website duidelijk en logisch is. Dit betekent dat de menu's en de navigatie eenvoudig te begrijpen zijn. Daarnaast moet de website snel laden en mobielvriendelijk zijn. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat de content van de website duidelijk en begrijpelijk is. Zorg voor korte zinnen en duidelijke koppen en maak gebruik van afbeeldingen en video's om de inhoud te ondersteunen.
Wat zijn de meestvoorkomende fouten?
De meestvoorkomende fouten bij het ontwerpen van een website zijn onder andere een onduidelijke navigatie, te veel tekst op een pagina, onleesbare teksten door verkeerde lettertypes en kleuren, het ontbreken van call-to-actions, en een website die niet goed werkt op mobiele apparaten.
KLANTEN OVER MARCO BOUMAN


"het werkt echt"
"met enthousiasme komen tot een perfect eindresultaat"
"ieder die serieus online wil groeien moet toch eerst bij Marco langs!"
"eenmaal met Marco aan tafel waren wij meteen om"
"we zijn tevreden en raden Marco + team aan"
"gedreven en geïnspireerd om creatieve diensten te ontwikkelen"
"bevlogen, enthousiast en deskundig"

Lees alle reviews


 

Online Groeiscan

T.w.v. € 119,- ex. btw, tijdelijk Gratis! 

Krijg inzicht in de online groeikansen van jullie MKB website / webshop!

Effectiviteit verbetering en meer converterende bezoekers aantrekken!

Je ontvangt een op maat rapport met 3 waardevolle tips (op 1 a 2 A4)!

Wees er snel bij, want binnenkort stopt deze aanbieding.

Inhoud:

 • Ik scan jullie website / shop handmatig op meer dan 100 online groei ingredienten.
 • Ik maak binnen 5 werkdagen een rapportage (max. 2 A4) met de 3 belangrijkste verbeterpunten.
 • We hebben daarna online / telefonisch contact en ik licht de rapportage toe. 
 • Ontdek waar de belangrijkste groeikansen voor jullie site / shop liggen.
 • Nu nog is deze online groeiscan (twv € 119,-) gratis, binnenkort niet meer

* Deze scan is bedoelt voor MKB-bedrijven met minimaal 5 medewerkers (max. 50).

Veel gestelde vragen:

Waarom is deze groeiscan gratis?
Ik kom graag in contact met MKB-bedrijven die online willen groeien en ik geloof in het principe van wederkerigheid. Wat je geeft, krijg je ook een keer terug. Daarom wil ik mijn expertise laten zien door middel van 3 waardevolle online groeikansen ter waarde van €119,-. Ben je er klaar voor?
Op basis waarvan wordt deze scan gemaakt?
Deze scan wordt uitsluitend gemaakt op basis van wat er momenteel online zichtbaar is (jullie website/webshop) en mijn ervaring als online groeiconsultant sinds 2007. Ik scan jullie website/webshop aan de hand van meer dan 100 cruciale groeikansen en geef de drie belangrijkste in mijn rapportage weer.
Als ik deze scan aanvraag, waar zit ik dan aan vast?
Nergens aan! Het aanvragen van deze scan is volledig vrijblijvend. Binnen 5 werkdagen ontvang je mijn handmatige rapportage en ik zal deze rapportage telefonisch toelichten.

Ja, stuur mij die groeikansen maar door!

Na ontvangst van dit ingevulde formulier ontvang je van mij de online groeikansen voor jouw website / shop binnen 5 dagen.

Marco Bouman
Online Groei Consultant voor MKB
Groenekanseweg 246R
3737 AL  Groenekan
marco [at] marcobouman.com
030-227 23 23
KvK: 30218791

Vul onderstaande velden in.

1e Consult
Gratis!
Online Groei
Traject: € 1.450,-
SEO optimalisatie
Traject: € 1.250,-
Linkbuilding Pakket
vanaf € 300,-

MIJN MKB KLANTEN

 • “Alle online marketing activiteiten op een goede plek”
 • “Het werkt echt”
 • “Wij zijn trost op het resultaat”
 • “Stop met zoeken”
 • “Ik ben erg tevreden over onze samenwerking”
 • “Eenmaal met Marco om tafel waren wij meteen om”
 • “Deze aanpak werkt”

MARCOBOUMAN.COM

T.a.v. Marco Bouman
Online Groei Consultant voor MKB
Groenekanseweg 246R
3737 AL  Groenekan (Utrecht)
marco [at] marcobouman.com
030-227 23 23
Marco Bouman op Linkedin

KvK: 30218791
Btw: NL001381747B41
Bank: NL84 INGB 0004 7112 53

Online Marketing Stage

ONLINE GROEIEN:

Oplossingen:

 

gratis groeiscan
 

 

 

 

Copyright © 2023 - Marco Bouman