030 227 23 23

Ik ben Marco Bouman

marco bouman

Ik ben Marco Bouman (Apeldoorn, 1972) en ik ben senior marketingstrateeg, copywriter, hoogsensitief, mensen-mens, snel, conceptueel denker, praktisch doener, intuïtief,ondernemend, bewust speler met de wet van de aantrekkingskracht en zeer nieuwsgierig van aard. 

In 2006 voor mijzelf begonnen zonder succes. De eerste 2 jaar waren economisch gezien echt belabberd. Tot mijn knieën in de modder, iedere dag. Dit kwam omdat ik angst voor acquisitie had. Totdat ik een manier vond die bij mij paste: online klanten werven.

In no time had ik een nieuwsbriefbestand van ruim 2.000 directeuren / ondernemers, werd mijn blog steeds meer gelezen en kwamen via mijn website de aanvragen ‘automatisch’ binnen. Deze acquisitiemethode werd direct mijn vakgebied!

Sindsdien help ik bedrijven met online groeien. Zelf ben ik hierin het voorbeeld. Van 0 euro omzet per jaar naar een eigen marketingbureau met collega’s en eigen server, met een groeiende omzet en een complete full service aanpak met een groeiend klantenbestand etc. 

Iedere nieuwe klant (groot of klein) maakt mij dankbaar.

Tot 2018. Toen voelde ik dat ik veel beter gedij in de rol als consultant. Mijn bedrijf personeelvrij gemaakt en mijn model aangepast aan mijn nieuwe rol. Geen personeel meer en alleen nog maar dat doen wat echt bij mij past. WOW, wat een vrijheid + lekker gevoel!

Dit betekent dat ik ook werk met externen, zoals (jullie) webbouwer, Google Ads specialst, Social media bureau...

Ik zie, ik voel, ik snap, ik creëer, ik schrijf nog steeds teksten, ik brief (externe) deskundigen, ik bewaak, ik begeleid en ik help mkb-bedrijven op mijn manier met online groeien. Meer bezoekers, hogere conversie, meer aanvragen, leads, telefoontjes en bestellingen. 

Ik geloof erin dat wat je geeft is wat je krijgt. Iedere aanvraag / project krijgt mijn volledige aandacht en enthousiasme. Een van de belangrijkste aspecten voor mij in mijn werk is de verbinding met de mensen waarvoor & waarmee ik werk. 

Naast online groeiconsultant ben ik vader van 3 lieve kinderen, woon ik in het mooie Zeist, houd ik van echt goede cappuccino’s maken en ben ik te porren voor een diep gesprek met daarbij mijn favoriete bier: Westmalle Tripel. 

Wil je meer van me weten of ook met online groeien aan de slag? 
Dan weet je me te vinden!

Tot zo,
Marco 

ook online groeien? bekijk mijn online groei model

Optimalisatie Traject
Conversie
Optimalisatie Traject
SEO
Model
Online Groeien
Online Groei
Scan

MIJN MKB KLANTEN

  • “Alle online marketing activiteiten op een goede plek”
  • “Het werkt echt”
  • “Wij zijn trost op het resultaat”
  • “Stop met zoeken”
  • “Ik ben erg tevreden over onze samenwerking”
  • “Eenmaal met Marco om tafel waren wij meteen om”
  • “Deze aanpak werkt”

 

Bekijk alle referenties

 

   

 

MARCOBOUMAN.COM

Marco Bouman
Online groei consultant voor MKB
Groenekanseweg 246R
3737 AL  GROENEKAN (UTRECHT)

Contactformulier

T: 030-2272323

   

 

Copyright © 2020 - Marco Bouman