• Persoonlijk & betrokken
  • Creatieve B2C aanpak
  • 20 jaar online marketing ervaring
  • Meer aanvragen, klanten, boekingen en orders
030 227 23 23

Reviews

reviews

Hieronder reviews van mijn klanten.

Sommige klanten zijn al langer dan 10 jaar bij me. Het is voor mij erg belangrijk om prettig samen te werken en echt online groei te realiseren voor / met mijn klanten. "Ontzettend blij met de stappen die we maken!" 

Na tegenvallende resultaten bij een andere partij, waren we op zoek naar iemand die ons echt begreep en met ons onze website tot een succes kon maken. We kwamen bij Marco terecht en hij had meteen al veel ideeën over de invulling.

We zijn samen op zoek gegaan naar mogelijkheden en kansen. Een fijne samenwerking waarbij de lijntjes kort zijn. Teksten zijn compleet herschreven, Google ingericht en ook aan de achterkant van de website is er veel werk verricht. Het resultaat mag er dan ook zijn: een compleet nieuwe website en aanzienlijk verbeterde resultaten! Geen vraag is te gek, over alles kan er meegedacht worden. 

Doordat Marco het centrale aanspreekpunt is, weet je zeker dat er iets met je vraag gedaan wordt. Door het brede netwerk wat Marco heeft is er eigenlijk altijd een oplossing of een antwoord waar we verder mee kunnen.

Wij kunnen Marco dan ook van harte aanbevelen!

Angela - kooikerzuigtechniek.nl "Het werkt echt"

Onze vorige website werd gesupport door een SEO partij en leverde weinig conversie op en daarom hebben wij contact opgenomen met Marco Bouman. Hij had een helder verhaal en zijn referenties bevestigde de kwaliteit van het geleverde werk en de toegenomen conversie resultaten bij klanten.

Daarom hebben wij hem de opdracht gegeven voor ons aan de slag te gaan. De nieuwe website is opgeleverd en de afgelopen 5 maanden hebben we diverse nieuwe leads en klanten mogen ontvangen via de website. Dus het werkt echt !

Daarom is Marco nu bezig met een andere website van ons bedrijf om daarvoor hetzelfde resultaat te genereren. Marco is enthousiast en weet wat belangrijk is om resultaten te scoren in website conversies. Ik kan zijn bedrijf van harte aanbevelen.’

 Richard - Daemen Networking ICT Solutions "We zijn trots op het resultaat"

Wij hebben de bouw vam onze geheel nieuwe webshop laten begeleiden door Marco  en we zijn zeer trots op het resultaat. Het gehele traject vanaf het design is ontwikkelt door Marco en zijn team.

Vanuit een stragetisch marketingplan is de hele website door hen vormgegeven. Van wireframes, design, technische realisatie en SEO voorbereiding. Een duidelijke communicatie zorgt er voor dat je zeer constructief kunt werken. Marco Bouman is DE aanrader voor een complete webshop die resultaten boekt!

Annet - filly fashion"Stop met zoeken"
 

Wat mij vooral opvalt, is dat Marco eerst zich echt goed in onze markt verdiept heeft en daarna pas met een advies is gekomen.

Heb zelf al heel wat “specialisten” versleten, maar ik denk dat we nu kunnen stoppen met zoeken. Marco heeft ons super goed begeleid bij de creatie van een een super strakke site voor onze gebruikte schaafmachines, en met een goede score in de zoekresultaten heb ik alle vertrouwen in een langdurige samenwerking. 

Erik - Rehomy BV"Ik ben erg tevreden over onze samenwerking"

Marco heeft mij volledig begeleid bij de bouw van onze complete webshop. Niet alleen de begeleiding van de bouw van de webshop, maar ook veel maatwerk, zoals: een koppeling met een externe datacenter, feeds naar marktplaats, beslist, vergelijk en Google Shopping en een geavanceerd nieuwsbriefsysteem.

Daarnaast begeleiden ze ons met het aantrekken van kwalitatieve bezoekers (ook via het organische kanaal) en ze begeleiden ons met oa. Google Analytics en online marketing kwartaalrapportages. Ik ben erg tevreden over onze samenwerking! Marco bedankt.

Arjan - Mega moviestore


Marco in de media, 7 dagbladen op 04-05-2024

Marco in de media"Eenmaal met Marco aan tafel waren wij meteen om"

Wij zaten een beetje in twijfel: nieuwe website of niet. Dit kwam mede door de slechte ervaringen met onze oude website bouwer. Maar eenmaal met Marco aan tafel waren wij meteen om.

De site draait nu een paar weken en het resultaat is nu al duidelijk merkbaar. Waarom in zee gaan met Marco? Hij verstaat zijn vak is professioneel en heeft veel energie die hij met veel passie en professionaliteit in je website stopt!

Dirk-Jan - Metz verhuur & beheer Ameland"Deze aanpak werkt!"

Ik werk op een zeer prettige manier sameng met Marco Bouman. Hij heeft het hele initiële project aangestuurd en vanuit een helder en goed plan aangevlogen.

Niet alleen vanuit een idee / creatieve hoek, maar ook het concretiseren hiervan! Maar het belangrijkste vind ik dat we nu zien dat deze aanpak werkt. De bestellingen 'rollen' binnen, de bezoekers aantallen stijgen en heel veel bezoekers maken gebruik van onze kennismakingsaanbieding. 

Hun hele aanpak is gericht op echte resultaten behalen voor hun opdrachtgevers. Wij zijn dan ook zeer tevreden over onze samenwerking, want Marco heeft niet alleen goed geholpen met een eenmalige verbetering.
 
We blijven de komende jaren samenwerken om hier samen een succes van te maken. 

Pim  -  Huisman Tricot  "Met enthousiasme komen tot een perfect eindresultaat"

Onze website admiprofs.nl is door het team van OMM, zoals door hen ook beloofd, omgetoverd in een marketingmachine. Met zijn enthousiasme wist hij dat gevoel op ons over te brengen om gezamenlijk te komen tot een perfect eindresultaat.

We zijn nu goed vindbaar zijn in Google en onze website maakt van van bezoekers klanten. 

Wij bevelen Marco en z’n team met veel plezier aan bij mede-ondernemers die serieus willen gaan groeien via internet!

Paul - Administratiekantoor Admiprofs"Een aanrader"

Marco heeft ons perfect geholpen bij het verhogen van de conversie van onze website. Marco weet met een grondige analyse precies aan te geven welke verbeteringen de website nodig heeft.

Door het nakomen van afspraken en z’n foutloze uitvoering zijn tussenresultaten snel zichtbaar. Het eindresultaat was meer dan geweldig. Meer websitebezoekers en meer betalende klanten! Marco is deskundig, dienstbaar en goed bereikbaar. Een aanrader!  

Fedor - Masterwebber

Tevreden klanten"Ik raad iedereen Marco en zijn team aan"

Ik heb erg blij dat ik ben samen gaan werken met Marco van de Online-marketingmachine. Ik ben begonnen met het marketingstraject en daarna heb ik mijn teksten laten aanpassen en ze hebben het hele SEO verhaal voor mij opgepakt.

Ik krijg nu veel nieuwe klanten binnen en dat zijn ook serieuze klanten.

Daarnaast merk ik dat klanten mijn site veel professioneler vinden en kiezen hierdoor ook sneller voor mijn bedrijf. Hiervoor kreeg ik zelden nieuwe klanten binnen via internet en ben erg blij dat nu wel zo is. Ik zou het zeker iedereen Marco en zijn team aanraden!. Mvg,

Carinda - Elim Instituut"Verhelderend en leerzaam"

Marco heeft zich uitstekend ingeleefd in de vraag hoe wij zo efficiënt mogelijk onze SEO kunnen verbeteren. Zijn praktische aanpak met duidelijke voorbeelden was voor ons heel verhelderend en leerzaam. Wij hebben er alle vertrouwen in dat we een stap voorwaarts zullen maken.

Annette - Kinderopvang OOK


"We zijn tevreden en raden Marco + team aan"

Het marketingtraject heeft ons veel gebracht. Marco denkt heel erg met je mee en komt na goed luisteren met een advies. Door eerst goed te luisteren is zijn advies goed aangepast op jouw persoonlijke wensen.

Op alle vragen die wij stelden heeft Marco een duidelijk antwoord gegeven, waaruit zijn expertise bleek.

Verder weet hij zijn eigen ideeën met sterke argumenten te onderbouwen en hierdoor durf je makkelijk het verloop van het proces aan hem toe te vertrouwen. Wij zijn tevreden en raden Marco + team aan

Milano - het CV "Ieder die serieus online wil groeien moet toch eerst bij Marco langs!"

Als ondernemer kom je gauw achter hoe belangrijk het is om online je doelgroep te bereiken. Met Marco leer je dat het niet alleen vindbaarheid van je website belangrijk is, maar eigenlijk ook alles eromheen. Je website moet tenslotte een accountmanager voor je bedrijf zijn.

Na een lange zoektocht en oriëntatie ben ik bij Marco aangekomen, zijn deskundigheid en meedenken bracht mij tot een mooie website. Ieder die serieus online wil groeien moet toch eerst bij Marco langs!
Met vriendelijke groeten,

Fatih -  Climax Autoglascenter"We zijn erg blij met het eindresultaat"

‘Marco heeft deProjectenloods geholpen bij het schrijven van wervende webteksten. Marco heeft een klantgerichte benadering, denkt mee en maakt heldere afspraken over wat hij levert en wanneer.

Hij is constructief kritisch en is goed in staat een boodschap qua structuur, ‘de inhoud’ en ‘de lezer’ scherp te verwoorden!’ Wij zijn erg blij met het eindresultaat!

Remco -  Projecten loods"Marco en je team bedankt!"

Wij hebben onze webshop laten scannen op conversie. Nooit geweten dat onze shop op zoveel punten echt verbeterd kon worden. Ik ben de samenwerking met de Online-Marketingmachine aangegaan.

Ze hebben alle verbeterpunten doorgevoerd. Sindsdien is onze nieuwe webshop online en de resultaten blijven groeien, Marco en je team Bedankt!

Danyy - Sagramercato"Inspirerend, verdiepend en bovenal concreet"

De marketingsessie met Marco over conversie was inspirerend, verdiepend en bovenal concreet. Door Marco’s ervaring is het snel en prettig schakelen waardoor de sessie een natuurlijk verloop heeft.

Een absolute aanrader om de drijfveren van je bedrijf te vertalen naar een uniek, commercieel, conversie-verhogend geheel!

Michel - TopParfumerie"Zeer waardevolle input"

"Tijdens mijn conversie consult met Marco van de Online Marketingmachine, heb ik zeer waardevolle input gekregen voor de verdere verbetering van de Trendy Hotels website.

Niet alleen kijkt Marco puur naar design en functionaliteit, de beleving die de website bij potentiële klanten oproept speelt ook een belangrijke rol. In korte tijd heeft hij mij waardevolle tips en suggesties meegegeven"

Thijs - Trendy hotels"Bedankt voor je topbijdrage"

In een marketingsessie met Marco ben ik gekomen tot een nieuwe en heldere marketingstrategie. Bovendien heeft Marco mij een superidee aangedragen waarmee ik op een innovatieve wijze veel makkelijker nieuwe klanten werf.

Marco is snel, kundig en erg inspirerend, bedankt voor jouw topbijdrage.

Job - J-Ware.  "het is ontzettend leuk om met marco te werken"

Marco en zijn team zijn zeer gedreven specialisten in online marketing / website conversie. Het is ontzettend leuk om met Marco te werken en te sparren over online marketing onderwerpen.

Hij geeft uitstekend adviezen op onze offline en onlline activiteiten. Het is heerlijk om met iemand te werken die niet alleen zakelijk ingesteld is, maar ook als een vriend beschouwd kan worden.

Eric - Digital 4"Bevlogen, enthousiast en deskundig"

Het marketingtraject Online klanten werven wat ik met Marco heb doorlopen heeft me heel veel gebracht. Ik had hier veel eerder mee moeten beginnen. Marco is een bevlogen man, enthousiast, deskundig, hij weet waar hij over praat.

Hij heeft mij het geloof in mijn bedrijf en het kunnen groeien teruggegeven, iets wat essentieel is voor succes. Hij nam de taken niet uit handen, maar leerde mij hoe ik het moest doen, zodat ik het in de toekomst kan blijven doen. Marco, bedankt.

Angèle - nooit meer op dieet


 
"Gedreven en geinspireerd om creatieve diensten te ontwikkelen"

Ik heb Marco leren kennen als een zeer enthousiast en gedreven professional. Hij is zeer gedreven en geinspireerd om mooie, creatieve diensten te ontwikkelen. Hij houdt heel goed contact met zijn 'publiek / klanten' tijdens het gehele proces. Zijn vaardigheid om goed te luisteren maakt het een krachtige communicator.

 Salvatore - oud collega / sparringpartner"Een aanrader"

Marco’s  mensenkennis komt hem goed van pas; hij heeft snel in de gaten hoe iemand in elkaar steekt. Dit gebruikt hij om je te helpen bij het kiezen van je focus, iets dat voor de meeste ondernemers erg moeilijk is, maar dat wel bepalend is voor het succes van je onderneming.

Hij bepaalt samen met jou de boodschap en de inhoudelijke trefwoorden daarbij. Deze kun je gebruiken in al je communicatie. En passant bedenkt hij ook nog wat leuke diensten en trajecten waarmee je mensen over de streep kunt trekken. Een aanrader die Marco!

Wendelien - tekstonline"Bijzonder inspirerend en nuttig"

Ik heb de marketing-sessie met Marco als bijzonder inspirerend en nuttig ervaren. Met enthousiasme, oprechte interesse en goede vragen ontstond een open discussie waaruit Marco de juiste strategische kernpunten heeft gedestilleerd en die op basis van zijn ervaring en kennis van online-marketing heeft vertaald naar een concreet plan voor onze nieuwe website.

Jeroen - Concalor"Professioneel en vakkundig"

Wij hebben Marco ingeschakeld om onze conversie te verbeteren. In onze 3 uur durende gesprek is er voor ons veel duidelijk geworden. Het gesprek hebben wij zeer prettig ervaren. Marco was professioneel en vakkundig. Bedankt!!!

Claudia - Il Contadino "Pragmatische aanpak en eerlijkheid"

Ik werk al enige jaren samen met Marco aan diverse projecten. Ik ben met name altijd erg te spreken over zijn pragmatische insteek en eerlijkheid. Zijn visie is om klanten echt verder te helpen en niet om langdradige projecten op te zetten. Hij gaat voor goede en snelle verbeteringen en een relatie gericht op de lange termijn. In mijn ogen de beste manier om ondernemers te helpen met hun bedrijf.

Karen - tekstschrijver"Superblij met de diensten van Marco"

Super blij met de diensten van Marco Bouman. Onze samenwerking loopt ondertussen al meer dan 4 jaar! En sindsdien is de website van mijn Bedrijf Den Hartog Ondersteuning niet meer uit Google weg te denken. Kortom een duurzame samenwerking met De Online Marketingmachine is een echte aanrader!!

Bas - Den Hartog Ondersteuning"Verbetering van resultaten"

Tijdens onze jarenlange samenwerking heb ik Marco leren kennen als iemand die zich goed inleeft in zijn klanten en wat ze willen. Dat in combinatie met zijn kennis van online marketing zorgt voor de verbetering van resultaten. En verder is het gewoon fijn om met Marco samen te werken: hij doet wat hij belooft, werkt gestructureerd en is altijd positief en vriendelijk.

Petra - Emarketingexperts


Bekijk ook mijn Google reviews

 

Meer over mij:
Marco Bouman
Mijn Klanten
Online Groei
Bedrijfsgegevens

Wat kan ik voor je betekenen?

Wil je ook online groeien? of heb je een vraag over online groeien?
Ben je benieuwd of iets anders of beter kan? 
Vul onderstaande gegevens in en ik reageer snel (vrijblijvend), vaak binnen 1 werkdag :-)

Of, bel: 030-2272323 - mail: marco [at] marcobouman.com - app: 06-29.44.63.72 - LinkedIn

Conversie Optimalisatie
Scan € 125,-
Conversie Optimalisatie
Traject: € 1.450,-
Hoog in Google
Traject: € 1.450
Helpful Content
Schrijven € 650,-

MARCOBOUMAN.COM

T.a.v. Marco Bouman
Online Groei Consultant voor MKB
Groenekanseweg 246R
3737 AL  Groenekan (Utrecht)
marco [at] marcobouman.com
030-227 23 23
Marco Bouman op Linkedin
Contactformulier

KvK: 30218791
Btw: NL001381747B41
Bank: NL84 INGB 0004 7112 53

Online Marketing Stage

IN DE MEDIA:

de ondernemer

Copyright © 2024 - Marco Bouman