030 227 23 23

onze werkwijze

Onze werkwijze kenmerkt zich door een op maat aanpak met klik. Ons werk komt het best tot zijn recht bij kleine - middelgrote mkb-bedrijven met circa 5-50 man personeel. 

1. Creatieve aanpak x sociale intelligentie

De manier waarop wij online marketing bedrijven is alles behalve een standaard model. Vanuit een creatief oogpunt vinden we altijd oplossingen die anders zijn. In onze aanpak staat het verdiepen in jullie bedrijf centraal, zodat we vanuit deze basis de juiste aanvliegroute creeeren. 

2. Persoonlijke op maat aanpak

Ondanks dat online marketing zich digitaal manifesteert, is online succes grotendeels afhankelijk van het snappen van jouw bedrijf. Wij besteden veel aandacht aan deze eerste fase: het leggen van een strategisch fundament, gebaseerd op gezamenlijk contact. Veel zaken gaan online maar wij zijn vaak te vinden op locatie bij onze klanten!

3. Uniek all-in pakket, totaaloplossing

De kleur van ons bureau is vooral creatief. We lanceren niet alleen veel bruikbare creatieve ideeën die we toepassen op jouw bedrijf, we vertalen ze ook direct naar de praktijk.  

4. TOTAALOPLOSSING

Online groei realiseren is het meest succesvol wanneer alle online marketingelementen met elkaar in balans zijn. Van strategie tot wervende teksten van linkbuilden naar topdesign, van techniek naar wireframes en van landingspagina naar begeleiding en advies! 

5. INTEGRALE AANPAK

De meeste mkb-sites of -shops zijn niet in evenwicht. Ze blinken uit in één deelsegment, waardoor resultaten uitblijven. Wij nemen alle deelsegmenten mee, brengen ze in balans en zorgen ervoor dat de som van deze elementen de gewenste resultaten behaalt.

6. STRATEGISCH FUNDAMENT

Alle online groeitrajecten die wij starten, benaderen we aan vanuit een helder plan. Dit plan is grotendeels gebaseerd op jouw specifieke bedrijf en vertaald naar heldere online marketinguitgangspunten. Van tevoren weten waar je aan toe bent! Bekijk in dit kader ons op maat marketingtraject conversie.

7. BREDE ONLINE MARKETINGEXPERTISE

Voor alle belangrijke online marketingelementen hebben wij de expertise in huis. Van strategische sessies tot het schrijven van wervende teksten, van grafische vormgeving tot het realiseren van complete websites en shops. 

8. RESULTAATGERICHT


Alle online marketingactiviteiten die wij oppakken, doen wij vanuit 1 doel: online groei realiseren. Een website / webshop moet resultaten opleveren = online succes. Meer aanvragen, leads, prospects, klanten en bestellingen. Daar doen wij het voor! Lees ook wat onze klanten vinden!

9. FOCUS OP MKB

Wij richten ons uitsluitend op gevestigd mkb-bedrijven van circa 5 tot 50 medewerkers. Werken vanuit passie en betrokkenheid! Als ondernemers spreken wij de taal van de ondernemer. En niets is zo leuk om samen binnen een kort tijdsbestek resultaten te realiseren.

10. EÉN AANSPREEKPUNT

Als je met ons gaat werken, werk je met Marco Bouman. Marco draagt zorg voor het gehele traject, waarin hij de vertaalslag maakt naar de afzonderlijke online marketinggebieden.

11. SAMENWERKEN

Wij zien onze klanten meer als samenwerkingspartners dan als klanten. Dit komt ook omdat we vrijwel altijd betrokken blijven bij de online marketing van onze opdrachtgevers. Want echte online groei begint pas na de realisatie. En online groeien is een continu model.

Meer over ons:
Marco Bouman
Ons team
Onze Klanten
Online Groei
Online Marketing Advies
Bedrijfsgegevens

Optimalisatie Traject
Conversie
Optimalisatie Traject
SEO
Model
Online Groeien
Online Groei
Scan

MIJN MKB KLANTEN

  • “Alle online marketing activiteiten op een goede plek”
  • “Het werkt echt”
  • “Wij zijn trost op het resultaat”
  • “Stop met zoeken”
  • “Ik ben erg tevreden over onze samenwerking”
  • “Eenmaal met Marco om tafel waren wij meteen om”
  • “Deze aanpak werkt”

 

Bekijk alle referenties

 

   

 

MARCOBOUMAN.COM

Marco Bouman
Online groei consultant voor MKB
Groenekanseweg 246R
3737 AL  GROENEKAN (UTRECHT)

Contactformulier

T: 030-2272323

   

 

Copyright © 2020 - Marco Bouman