• Persoonlijk & betrokken
  • Op maat en creatieve aanpak
  • 20 jaar online marketing ervaring
  • Meer leads, aanvragen, prospects en orders!
030 227 23 23

Stap 3 Begeleiding

Na lancering ben ik het die de rode draad in de gaten houdt en actief betrokken blijft bij dit online verbeterproces. Mijn rapportages en onze gezamenlijke marketingsessies slaan de brug tussen online en business en resulteren in slimme verbeteracties

Online groei behalen komt niet alleen door een site te verbeteren… online groeien is een continu proces: de markt verandert, jullie bedrijf verandert, de concurrentie verandert, de online wereld verandert. In dit speelveld ben ik betrokken en begeleid ik naar verdere online groei.

Mijn begeleiding bestaat uit:

Online marketingrapportages
Periodiek (meestal 2 x per jaar) stel ik een online marketingrapportage op. Deze rapportage bevat vooral data en tabellen uit Google Analytics en Search Console. Deze rapportages gaan dieper in op de hoeveelheid verkeer, de afkomst van het verkeer, gerealiseerde doelen, en alle overige belangrijke traffic- en conversiekengetallen.

Interpretatie
Vanuit het oorspronkelijke verbeterplan spiegel ik de data met het plan en de doelen. Op deze wijze ontstaat een duidelijk beeld hoe het online groeiproces zich voltrekt. In de rapportage vergelijken we data ook met voorgaande perioden om de ontwikkeling zichtbaar te maken.

Verbeterpunten
Aan de hand van alle data en resultaten noteer ik alle mogelijke verbeterpunten. De data, de tabellen, de zoekwoordposities en alle verbeterpunten bespreken we tijdens de marketingsessie. 

Aansturing / begeleiding specialisten
Alle verschillende online marketingdisciplines hebben invloed op de online resultaten. Op het moment dat er belangrijke zaken worden veranderd aan bijvoorbeeld de website, de campagnes etc. is het handig dat de betrokken specialisten hierover met mij afstemmen. Op deze wijze blijft alles wat gedaan wordt in lijn met de strategie / het plan. 

Marketingsessies
Periodiek (ook meestal 2 x per jaar) organiseren we marketingsessies. We komen dan bij elkaar, nemen mijn rapportage door en spreken over alle zaken die online niet zichtbaar zijn en van invloed zijn / kunnen zijn op de online resultaten. We bespreken de verbeterpunten en definiëren heldere actiepunten.

Dit afstemmoment blijkt een heel belangrijk moment. Via marketingrapportages komt heel veel inzicht vrij, maar juist de ontmoeting tussen online en business is het snijvlak waar echte groei kan ontstaan.

ONLINE GROEIMODEL

1. Diagnose 
2. Verbetering 
3. Begeleiding

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Wil je ook online betere resultaten behalen? Neem vrijblijvend contact met mij op en ik laat je zien wat de mogelijkheden zijn.

Wil je ook de online resultaten van je zakelijke website / webhop laten groeien? of heb je hier een vraag over? Neem dan gewoon vrijblijvend contact met mij op via onderstaand formulier en ik kijk met je mee! 

Goed om te weten: mijn aanpak past het best bij mkb-bedrijven (vanaf 3 tot 50 fte).

 

1e Consult
Gratis!
Online Groei
Traject: € 1.450,-
Online marketing
WIKI
Meld
je nu aan

MIJN MKB KLANTEN

  • “Alle online marketing activiteiten op een goede plek”
  • “Het werkt echt”
  • “Wij zijn trost op het resultaat”
  • “Stop met zoeken”
  • “Ik ben erg tevreden over onze samenwerking”
  • “Eenmaal met Marco om tafel waren wij meteen om”
  • “Deze aanpak werkt”

 

 

   
   
   

 

MARCOBOUMAN.COM

Marco Bouman
Conversie Optimalisatie specialist voor MKB
Groenekanseweg 246R
3737 AL  GROENEKAN (UTRECHT)

Contactformulier

T: 030-2272323
   

marketing wiki
 

ONLINE GROEIEN:

Ook betere online resultaten?
-Meer leads
-Meer aanvragen
-Meer orders
-Meer offertes
-Hogere conversies

Bekijk het online groeitraject
Tarief € 1.450,- 
Lees meer

groei traject
 

 

 

 

Copyright © 2023 - Marco Bouman