030 227 23 23

faq

Wat kost het als ik mijn webshop (site) helemaal door jullie laat ‘transformeren’ tot een online marketingmachine?
We starten vaak met het stellen van een diagnose. Dit doen wij via de website conversiescan. De meest logische stap daarna is het opstellen van een conversie verbeterplan via ons marketingtraject conversie. Na dit verbeterplan bespreken we welke punten we als eerst gaan oppakken. Vaak betreft het hier: wervende webteksten (aanpassen) webdesign, gebruiksvriendelijkheid shop verbeteren, conversietools toevoegen, SEO verbetertraject, opstarten / beter maken Google AdWords campagne.

In welke branches hebben jullie de meeste ervaring? 
‘Websiteconversie / Online klanten werven’ is een universele aanpak. Vaak is het zelfs handig als wij niet actief zijn in jouw branche, omdat we dan in staat zijn om kritisch mee te denken. zonder jouw bedrijf / de markt door een bedrijfsblindheid bril te bekijken.

Waarom adviseren jullie altijd om te starten met een marketingtraject?
Het belangrijkste bij ’Online groeien / Websiteconversie verhogen’ is de marketing en strategie van jouw bedrijf. Het omhooghalen van de essentiële punten hieruit en deze 1 op 1 online doorpakken; dat werkt resultaatverhogend. Zonder ons te verdiepen en mee te denken met jouw bedrijf, is online groei realiseren beperkt mogelijk.

Kan ik jullie advies ook door eigen mensen laten implementeren?
We komen regelmatig opdrachtgevers tegen die heel graag hun onlineresultaten willen verhogen, maar dit wel (deels) willen laten uitvoeren door hun eigen mensen of leveranciers. In principe is dat mogelijk. Wij treden dan wel op als regisseur en briefen ‘jouw’ mensen en stemmen met ze af. Hierdoor wordt het resultaat, zoals vooraf in de rapportage is afgesproken, behaald.

Wat kan ik verwachten als ik met jullie in zee ga?
Een webshop die het redelijk doet zit qua conversie tussen de 1% en 2%. Echter, vele websites halen de 1% nog niet eens en de meeste MKB-sites behalen vaak conversies van slechts enkele tienden van procenten. Als je met ons in zee gaat kan de conversie makkelijk met 20% verhoogd worden, maar een verdubbeling of meer behoort ook tot de mogelijkheden. Dit hangt met name af van de hoeveelheid energie en tijd die jij en wij steken in jouw webshop (site).

Hoe lang duurt het proces van implementatie van websiteconversie?
Dit hangt van een aantal zaken af. Hoeveel moet er gebeuren? Hoe snel ben je zelf om mee te denken en te reageren op onze input? Wie verzorgt welke implementatie?
Een voorbeeld:
Wij doen een marketingsessie, leveren een nieuw design op en 1.000 woorden copy. Dit bieden wij vervolgens aan jouw websitebouwer aan om te implementeren. Zo’n proces duurt gemiddeld 6 weken.

Hoeveel tijd moet ik er zelf in steken?
Online resultaten verhogen gaat nooit vanzelf. Hoe meer tijd en energie je erin steekt, des te groter de kans dat de resultaten evident zullen groeien. Het is wel zaak om jouw tijd en energie goed te focussen en met de juiste zaken bezig te zijn. Zaken als AdWords, copywriting en webdesign zijn specialismen die je als ondernemer beter kunt.

heb je nog meer vragen?

Of wil je weten wat wij concreet voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan nu contact met ons op we helpen je graag verder! 

Neem contact op

Optimalisatie Traject
Conversie
Optimalisatie Traject
SEO
Model
Online Groeien
Online Groei
Scan

MIJN MKB KLANTEN

  • “Alle online marketing activiteiten op een goede plek”
  • “Het werkt echt”
  • “Wij zijn trost op het resultaat”
  • “Stop met zoeken”
  • “Ik ben erg tevreden over onze samenwerking”
  • “Eenmaal met Marco om tafel waren wij meteen om”
  • “Deze aanpak werkt”

 

Bekijk alle referenties

 

   

 

MARCOBOUMAN.COM

Marco Bouman
Online groei consultant voor MKB
Groenekanseweg 246R
3737 AL  GROENEKAN (UTRECHT)

KvK: 30218791
Btw: 100828620B01

Contactformulier

T: 030-2272323

   

 

Copyright © 2020 - Marco Bouman